alis'in defteri

tam bir alis olmak, zamansız, boyutsuz ve tutarlı. korkunç mu? biraz yabancı..

ananın örekesi

başlayalım.. birisi google’a “ananın örekesi” yazıyor. bir gün içinde 2 kez veya bir gün içinde 2 insan ve bloğa ulaşıyor. tebrik ve takdire şayan.. ben yazıyorum aynısını google amca şunu öneriyor: “ananın yün eğirmeye yarayan alet”i..  11. sayfadaki bir başlık, rammstein-pussy diyor ve ben daha ötesine gidemiyorum bloğa ulaşmak için.. hayat heyhat!

*

devam edelim. yarın ösym sınavı var, yarın dediğim bugün. bugün dediğim sabah. donuma anahtarlarımı, sütyenime akbilimi sokup, devletlümün vereceği kalemi, olmayan batıl inançlarıma alet etmek için en az 3 ay saklayacağım bir sınava gideceğim. ne için? if tiyatro festivalinde izlemek istediğim oyun tam 180, 120, 100TL, öğrenci 20TL olduğu için.. değer mi? bilmiyorum. çünkü ne de olsa lale(!) kartı olanlar tam ve öğrenci tanımadan tüm biletleri sömürecekler her daim. elitist sanat VS post modernizm desem elitiste kestiririm, o ayrı..

*

sonra.. godzilla ile king kong’un çocuğu olacak. düşün. ve bu gezegende. günümüz şartlarında.. bunlardan biriyle akrabalığın var. kan bağı paritesi üzerinden. hala falan olacaksın (o derece). kendini şanslı sayacağın bi’şey söyle? bulamadın değil mi 🙂 ben söyleyeyim.. o kan bağı taşıdığın yaratığın, diğerini döllediği tarihlere denk gelen bi tarihte, sana ana avrat (avrat sen oluyosun burda, hani hala falan filan..) düz gitmesi. öyle bi düz gitme ki, dilekleri yerine gelse, yaratıkla senin bi çocuğun olabilir (ki en verimli çağındasın, istatistiklere bakılacak olursa). ne güzel değil mi? böylelikle dünyaya eklenen yeni yaratık hakkında bi’şeyler işitmene gerek kalmıyor, çünkü ebeveyn yaratıkla küsmüşsün.. maddi bi bedeli de var bu küslüğün. senin hesabından düşülüp, diğerinin fırfırlı yatak örtüsü, altın ve sonsuz sayıda mutfak bıçağı hanesine yazılıyor. yine de halasın. olur da iç edilen paran için, hayatında ilk kez ettiğin beddua tutar diye, recall’luyosun bedduanı (umulsun ki babamız mesajı okumamış olsun..).

*

son olarak. herşey yine eşzamanlı. força barça küllüğün çantanda, kelle bronz kuzeninle geçirdiğin 1 saate eşlik etmiş ve şu an ihtiyaç dahilinde kafa yarmalık olarak çantanda duruyor. ama yarın öss’ye giriyorsun. kendisi orayı terkedecek. yerine kağıdı çıkarılmış bir su şişesi ve nüfus cüzdanı geçecek. kafandaysa, yanına alamadığın anahtarın nedeniyle eve nasıl gireceğin probleminin şık olmayan çözümü..

Nisan 1, 2012 - Posted by | alis diyor

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum bırakın